Confidenţialitate

Aeroportul din Brașov își extinde programul de funcționare. Reprezentanții aeroportului speră că vor atrage mai mulți operatori la Brașov | AUDIO

Programul Aeroportului din Brașov se măreste începând de astăzi la 16 ore, după ce operatorii de zbor au reclamat imposibilitatea de a efectua curse pe un orar restrâns. Chiar si așa, aeroportul rămâne deocamdată tot cu doar 5 curse către 2 destinații.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dupa mai bine de 7 luni de la inaugurare, Aeroportul din Brașov trece la program de funcționare extins între orele 07:00 si 23:00, de la orarul 07:00-19:00. Cu 4 ore în plus obținute de la Autoritatea Aeronautica Civila, reprezentantii aeroportului speră că vor atrage mai mulți operatori la Brașov.

În acest moment, doar Wizz Air mai operează zboruri aici. Este vorba despre 5 curse dus-întors, Brașov-Londra și Brașov-Dortmund.

Compania Dan Air și-a mutat zborurile la Bacău în luna noiembrie a anului trecut, după o serie de inconveniente și neînțelegeri legate de programul restrâns. Deși au existat discuții, până acum, niciun alt operator nu a realizat demersuri pentru a introduce alte curse la Brașov.

Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Citește și: S-au deschis pârtiile în partea inferioară a masivului Postăvaru | AUDIO