Confidenţialitate

Adriana Săftoiu, candidat PNL la Camera Deputaților, vorbește despre prioritățile viitorului Parlament – VIDEO

În campania electorală, Europa FM  își propune să invite în studiourile sale  cât mai mulți candidați la alegerile parlamentare. Sunt aproape 6.500 de persoane care doresc să ajungă deputați sau senatori. În final, 466 vor fi aleși pentru a ne reprezenta în Parlament în următorii patru ani.

În următoarele patru săptămâni, Anca Grădinaru va discuta cu o parte dintre candidați în cadrul unor interviuri electorale pe care le veți putea viziona la adresa www.alegeri.europafm.ro.

Dacă doriți să le adresați întrebări candidaților, le puteți trimite la adresa alegeri@europafm.ro sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Știrile Europa FM.  Primul invitat la Interviurile electorale este Adriana Săftoiu, care se află în topul listei de candidați PNL la Camera Deputaților, în București.

Adriana Săftoiu a mai fost deputat de două ori, ultima dată și-a dat demisia din Legislativ în 2012.
Între 2004 și 2007 a fost purtător de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, funcție din care și-a dat demisia în urma mai multor neînțelegeri cu șeful statului.

Adriana Săftoiu crede că printre prioritățile viitorului Parlament ar trebui să se afle Legea manualelor dar și transparentizarea activității parlamentarilor și majorarea programului de lucru al aleșilor.