Confidenţialitate

Adrian Naidin aduce spectacolul “Pân’la rai” la Teatrul Național din București

Adrian Naidin aduce pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti una dintre cele mai valoroase compoziții jazz imaginate în umbra Mariei Tănase.

Pe data de 16 octombrie, spectacolul “Pân’la rai” explorează teme vechi, valoroase și profunde, în cea mai pură cheie a jazz-ului european contemporan.

Strălucitor în partiturile clasice, plin de forță și har în folclor, Adrian Naidin l-a inspirat pe regizorul grec Mihalis Kakogiannis, iar muzicianul leton Mischa Maisky, supranumit “Paganini al violoncelului”, îl numără printre cei mai talentați dintre ucenicii săi.

La lansarea proiectului “Pân’la rai” au fost prezenți reprezentanții echipei care a realizat filmul independent “The Necessary Death of Charlie Countryman“ – o producție de suflet al americanului Shia LaBeof, film care a intrat în cursa pentru Oscar în 2014.

Seduși de Mărioara de la Gorj, înnebuniți de ritmul sacadat al Ciuleandrei și mângâiați de doinele șoptite, producătorii de la Voltage Production şi Bona Fide Productions au inclus “cânticele” imaginate de Adrian Naidin pe coloana sonoră a filmului “The Necessary Death of Charlie Countryman”.

Spectacolul va avea loc pe 16 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Studio. Bilete pot fi achiziţionate la casa de bilete a Teatrului Naţional, şi online pe startickets.ro, bilete.ro, mystage.ro şi blt.ro.