Adrian LOGHIN este ”I.O.N.A” la Teatrul Mignon / ”Băi, Loghin, eu nu știu de ce te-am băgat pe tine în facultatea asta”

Adrian Loghin este masterand UNATC, la clasa profesorului Gelu Colceag.

Marți, 7 aprilie, de la ora 21.15, poate fi văzut în ‘I.O.N.A’, spectacol montat în regia lui Danni Ionescu și jucat la ‘Teatrul Mignon’.

Despre acest rol Adrian Loghin spune că e ‘foarte greu, pentru că Iona cere un nivel de sinceritate, de profunzime pe care nimănui nu îi iese ușor să îl atingă. Dar, în momentul în care reușești să o faci, este o seznație …eliberantă. Este ceva ce numai Teatrul poate să-ți dea’.

Ce l-a motivat pe tânărul Adrian Loghin să rămână fidel acestui drum, să rămână în Teatru și să îl iubească, în condițiile în care sunt multe neajunsuri iar drumul până la consacrare e lung și greu:

‘Cea mai interesant poveste, care m-a marcat cel mai mult…s-a întâmplat la sfârșitul anului I. Ha ! Am avut o bucată de făcut la clasă care numa’ nu mi-a ieșit. La o repetiție, profesorul Florin Zamfirescu, în stilul său caracteristic – pe care îl iubesc, că probabil și de-asta am ajuns să fiu atât de motivat – mi-a spus: Băi, Loghin, eu nu știu de ce te-am băgat pe tine în facultatea asta. Mi-am dat seama că, dacă vreau să răzbat, trebuie să muncesc mai mult ca oricine…’

________________________________________________________

I.O.N.A, adaptare după Marin Sorescu

Marți, 7 aprilie, la Teatrul Mignon din București

Cu: Adi Loghin

Regia: Danni Ionescu

Scenografia: Raluca Alexandrescu

Sound Design & Original OST: Danni Ionescu