Adrian Hădean: „Europa FM Live pe Plajă sună foarte bine, se vede bine” – VIDEO

Cel mai aşteptat eveniment muzical al verii de la malul Mării Negre Europa FM Live pe Plajă 2017 a început joi, 27 iulie, şi s-a încheiat sâmbătă, 29 iulie, aducând laolaltă peste o sută de mii de oameni şi 17 dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului.

Joi, 27 iulie, a fost o seară dedicată muzicii rock. Zeci de mii de tineri au trăit o seară de vis împreună cu Alternosfera, Vița de Vie, Grimus, Les Elephants Bizarres și The Kryptonite Sparks.

Sâmbătă a fost o zi maraton, cu cea mai buna muzică live pe plaja Europa FM. I-am avut alături pe cei mai în vogă artiști ai momentului: Smiley, Loredana, Carla’s Dreams, Voltaj, Vama, Nicoleta Nucă, The Motans, Bere Gratis, Mihail, Jean Gavril, Antonia și Alina Eremia.

Alături de public, la Europa FM Live pe Plajă a fost şi realizatorul emisiunii Medium Rare de la Europa FM, Adi Hădean, şi s-a declarat impresionat de amploarea evenimentului.

„Îmi place că vin în continuare oameni. Sună foarte bine, se vede bine de departe, se vede bine de aproape. E o seară foarte faină”, a spus Adi Hădean la interviurile din backstage-ul Europa FM Live pe Plajă cu Toader Păun.