Confidenţialitate

Adrian Apostu: ”Am pornit cu 56 de dinozauri, fiecare  atestat științific și realizat după ultimele descoperiri paleontologice, iar acum Dino Parc are mai mult de 100” | VIDEO

Dino Parc Râșnov, singurul parc tematic de dinozauri din România și cel mai mare din Sud Estul Europei, sărbătorește 5 ani.  Aici, fiecare dinozaur este atestat științific și realizat după ultimele descoperiri paleontologice.

Într-un interviu pentru Europa FM, Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov, spune cum s-a dezvoltat parcul tematic în ultimii cinci ani, dar și care sunt măsurile de siguranță luate în această perioadă pentru a păstra Dino Parc Râșnov un loc sigur pentru toată lumea.

”Am pornit cu 56 de dinozauri, fiecare  atestat științific și realizat după ultimele descoperiri paleontologice, iar acum Dino Parc are mai mult de 100”, spune Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.

5 ani de Dino Parc Râșnov, sărbătoriți cu Europa FM

Studioul mobil Europa FM se mută între dinozauri, pentru 5 weekenduri consecutive, începând din această săptămână, pentru a sărbători 5 ani de Dino Parc Râșnov.

Până pe 16 august, Europa FM transmite în direct din parc.

Toată lumea se va bucura de concursuri și premii instant, dar și de alte surprize pregătite de echipa Europa FM pentru aniversarea dinozaurilor.

În plus, în următoarele 5 weekenduri Dino Parc Râșnov va organiza Sleep Over în fiecare vineri și sâmbătă noapte.

Corturile vor fi așezate la distanță de cel puțin 2 metri unele de altele, veți avea dezinfectant la discreție, băile cu apă și săpun vor fi disponibile, iar celor care uită să își ia le vom oferi și mască de protecție. La intrare vi se va măsura automat temperatura prin intermediul unui ecran digital, iar temperatura maximă acceptată va fi de 37,3 grade.

Așadar, datele disponibile pentru a vă petrece noaptea alături de dinozauri sunt: 17-19 iulie / 24-26 iulie / 31 iulie-2 august / 7-9 august / 14-16 august.

Rezervările vor fi preluate doar pe adresa de email: info@dinoparc.ro, unde se va specifica data aleasă și tipul de cort dorit (de 2 sau de 4 persoane), în limita locurilor disponibile (8 corturi de 2 pers și 8 corturi de 4 pers).

Va există în fiecare seară un foc de tabără. Vor fi 5 dinozauri mișcători, multe jocuri distractive cu distanța regulamentară între participanți și traseul de noapte ghidat printre dinozauri, când îi veți vedea pe marele Seismosaurus și prietenii lui.

Toate măsurile de protecție luate în parc, dar și câteva recomandări sunt disponibile la adresa https://www.facebook.com/notes/dino-parc-rasnov/redeschidere-oficial%C4%83-dino-parc-r%C3%A2%C8%99nov-vineri-22-mai/2775254122585173/