Confidenţialitate

Admitere la poliție, în premieră în luna ianuarie

Au fost scoase la concurs 1.600 de posturi de agenţi.

Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina și Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere în perioada 13-21 ianuarie pentru o nouă promoție de elevi, anunță Inspectoratului General al Poliției Române.

Durata studiilor la cele două școli de agenți de poliție este de un an, iar înscrierile se pot face până pe 5 decembrie.

Cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Organizarea concursului în iarnă este o premieră şi face parte din eforturile Ministerului de Interne de a acoperi deficitul de peste 20.000 de persoane pe care îl are instituţia.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat și actele care sunt necesare la înscriere pot fi consultate pe pagina de interne a poliției române.

Probele pe care le vor susține candidații, tematica și bibliografia vor fi afișate în cel mai scurt timp atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Ultima admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie.