Confidenţialitate

Adele vrea să scrie un roman

Cântăreaţa britanică Adele a declarat că şi-ar dori să înveţe cum să scrie un roman, asta după ce va lua din nou o pauză de la cariera sa muzicală, potrivit contactmusic.com.

„Mi-ar plăcea să scriu o carte. Nu sunt foarte bună la asemenea lucruri, însă mi-ar plăcea să învăţ ficţiune”, a declarat artista în cadrul unui concert din Chicago.

Adele a recunoscut că este creativă numai pentru o perioadă scurtă de timp, când are un „moment de despresie”.

În urma unui asemenea moment, s-a născut single-ul „Someone Like You”, asta după ce  artista a trecut printr-o despărţire dureroasă.

La doar câteva luni de la despărţire, bărbatul cu care a stat un an şi jumătate s-a logodit cu altcineva, totul petrecându-se în jurul anului 2009.

În 2008, şi-a lansat primul album de studio, ”19”, care s-a vândut în peste şase milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică ”Noua Amy Winehouse”.

În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, ”21”, care, graţie unor piese precum ”Rolling in the Deep”, ”Someone Like You” şi ”Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, ”25”, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015.