Adele, în discuţii pentru debutul ei cinematografic

Adele este pe cale să-și facă debutul cinematografic în noul film al regizorului Xavier Dolan.

Cântăreaţa britanică a lucrat împreună cu Dolan la cel mai recent videoclip al ei, “Hello”, şi s-a declarat foarte mulţumită de felul în care a ieşit, dar mai ales de colaborarea cu regizorul canadian. „Hello” a înregistrat aproape 30 de milioane vizualizări doar în prima zi după lansare.

Xavier Dolan pregăteşte un nou film, “The Death And Life Of John F. Donovan”, în distribuţia căruia s-au anunţat deja nume mari ca: Jessica Chastain, care a jucat anterior în “The Martian”, Kit Harrington, cunoscut din serialul  ”Game Of Thrones” sau celebra Susan Sarandon.

E posibil să o vedem şi pe Adele în acest proiect, după cum a declarat pentru postul de radio din Marea Britanie, KISS FM: “Sunt sigură că voi fi criticată pentru asta, dar chiar mi-aş dori să joc, după ce am lucrat cu Xavier. Cu siguranţă, aş accepta să apar în film pentru el (Xavier Dolan).”

Aldele, în vârstă de 27 de ani, a câştigat Oscarul în 2012 pentru soundtrack-ul din filmul „Skyfall”, fiind totodată primul soundtrack câştigător al unui Oscar din seria James Bond.