Confidenţialitate

Adele a primit plângând premiul pentru “Global Success” – VIDEO

Cântăreaţa britanică Adele a fost marea câştigătoare a celei de-a 36-a ediţii a galei Brit Awards 2016, care a avut loc miercuri seară, la Arena O2 din Londra, obţinând patru trofee, pentru “cea mai bună artistă britanică”, “pentru cel mai bun single britanic” (“Hello”), premiul “BRITs Global Success”, dar şi pentru “albumul anului” (cu albumul “25”).

Distincția “BRITs Global Success” a fost una specială şi foarte emoţionantă pentru Adele deoarece i-a fost prezentată de astronautul britanic Tim Peake, direct din spațiu, prin transmisiune directă.

“În clip era Tim Peake. Puștiul meu o sa creadă că sunt atât de cool. A fost extraordinar”, a spus Adele cu lacrimi în ochi. “Probabil că v-aţi săturat de mine, oricum”, a continuat artista pe un ton ironic.

“Să mă întorc după atâta timp şi să fiu atât de călduros primită este minunat… vă mulţumesc mult”, a completat cântăreaţa britanică.

La Brit Awards sunt decernate principalele distincţii ale industriei muzicale britanice, gala având loc în fiecare an, începând din 1982. La evenimentul din acest an au participat starurile internaţionale Rihanna şi Justin Bieber, precum şi James Bay şi Coldplay.