Adam Lambert, despre show-ul de la Bucureşti alături de Queen: „Abia aştept, familia mamei mele se trage din România”

Cântăreţul american Adam Lambert, care va concerta alături de trupa Queen în Piaţa Constituţiei, pe 21 iunie, a declarat, într-un interviu pentru Utv News, că abia aşteaptă să ajungă în Bucureşti, pentru că familia din partea mamei sale este originară din România.

”Abia aştept să ajungem acolo pentru că familia mea din partea mamei se trage din România”, a spus Lambert, într-un interviu înregistrat la Londra.

La rândul lui, Brian May s-a declarat încântat de vizita pe care a făcut-o în România, alături de Kerry Ellis, în martie 2016, spunând că i-a plăcut ”la nebunie”.

”Ne-am simţit foarte bine şi a fost peste aşteptările noastre. La vârsta mea e minunat să mergi în locuri pe care nu le-ai mai văzut şi să întâlneşti oameni zâmbăreţi. Abia aştept să mă întorc”, a spus Brian May.

De asemenea, în interviu, Adam Lambert a recunoscut că în urmă cu şase ani, atunci când a cântat ”Bohemian Rhapsody”, în emisiunea-concurs ”American Idol”, nu ar fi crezut că va susţine vreodată un turneu cu trupa Queen.

”Tocmai de aceea sunt foarte mulţumit că am ales atunci piesa asta. Ce a fost şi mai grozav a fost faptul că ei au venit să cântăm împreună în finală şi atunci am avut un sentiment de recunoaştere. Am simţit că ne potrivim”, a adăugat interpretul.

Despre filmul biografic dedicat lui Freddie Mercury, trupa Queen a declarat că acea peliculă ar urma să aibă premiera anul viitor. ”A fost foarte greu de realizat, dar acest film trebuie făcut ca la carte, pentru că avem doar o şansă de a spune povestea noastră şi trebuie să-i facă dreptate lui Freddie”, a spus Brian May.

În timpul interviului, Adam Lambert a recunoscut că dacă i-ar putea adresa o întrebare lui Freddie Mercury, ar fi despre procesul lui de creaţie, despre lucrurile care îl inspirau. Totuşi, artistul a adăugat că nu s-ar putea rezuma la o singură întrebare.

El a mai dezvăluit că dintre toate piesele trupei Queen se identifică cel mai mult cu melodia ”Somebody to love”.

”Toate piesele sunt geniale şi exprimă mai toate emoţiile şi sentimentele pe care le putem trăi. Cred că «Who wants to live forever» este foarte dramatică, la fel şi «Show must go on». Personal, mă identific foarte mult cu melodia «Somebody to love»”, a spus Adam Lambert.

Show-ul Queen + Adam Lambert va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 21 iunie, iar trupele Grimus, Jeremy? şi Electric Pyramid cântă în deschiderea evenimentului.

Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert au cântat pentru prima dată în această formulă în 2009, susţinând împreună de atunci numeroase show-uri sold-out în Statele Unite, America de Sud şi Europa.

Adam Mitchel Lambert, născut pe 29 ianuarie 1982, în San Diego (Statele Unite), este cântăreţ, compozitor şi actor american, devenit cunoscut, în 2009, în urma participării la concursul TV ”American Idol”, unde s-a clasat pe locul al doilea. Discografia sa cuprinde, până în prezent, trei albume – ”For Your Entertainment” (2009), ”Trespassing” (2012) şi ”The original High” (2015), care au fost vândute în peste 2,5 millioane de copii.

Trupa britanică de muzică rock Queen a fost înfiinţată în 1971. Membrii formaţiei au fost Freddie Mercury – voce, Brian May – chitarist, Roger Taylor – tobe şi John Deacon – chitară bas.

Trupa Queen a fost inclusă în 2001 în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2004 în United Kingdom Music Hall of Fame. Queen a lansat 15 albume de studio care s-au vândut în peste 150 de milioane de copii pe plan mondial.

După decesul lui Freddie Mercury din 1991 şi retragerea lui John Deacon din 1997, Brian May şi Roger Taylor au continuat să cânte frecvent împreună, folosind numele trupei Queen. Între 2004 şi 2009, cei doi muzicieni au colaborat cu Paul Rodgers, sub numele de Queen+Paul Rodgers.

Sursă: News.ro