Actriţa Tiffani Amber Thiessen, sărbătorită în Deşteptarea

Tiffani Amber Thiessen, adică Kelly Kapowski – frumoasa și populara majoretă din serialul ‘Salvați de Clopoțel’, a fost aniversata de vineri din Deşteptarea.

‘Vă spunem astăzi că trece de 40 de ani o actriță față de care unii băieți sigur au avut o slăbiciune în adolescență. O aniversăm deci, la Născut de ziua lui, pe Kelly Kapowski – frumoasa și populara majoretă din serialul Salvați de Clopoțel.

Ceva mai târziu eroina noastră avea să primească un rol intr-un serial la fel de cunoscut: Beverly Hills 90210. Ca o coincidență, în acest film avea să fie rivală cu un personaj pe nume Kelly. Iar fetele se duelau, suntem siguri că vă amintiți pe inima lui Luke Perry alias Dylan.

Nu închidem subiectul Bevery Hills până nu reținem și faptul că fata cu ochii albaștri și forme apetisante a avut o relație in viața reală, timp de câțiva ani, cu Brian Austin Green.

Mai știm despre ea că a deținut o proprietate inedită – o casă formată din 5 bai și 5 dormitoare și-o suprafață de aproape 5000 de metri patrați.

Pe cea născută astăzi o putem vedea și în filmul Hollywood Ending, jucând alături de Woody Allen.

La final vă mai spunem că dacă ne spuneți numele sărbătoritei înseamnă că știți cine a câștigat titlul de Miss Junior America în anul 1987′, au încercat George Zafiu şi Vlad Petreanu să-i ajute pe ascultătorii Europa FM să ghicească numele sărbătoritei de vineri, din Deşteptarea.

Tiffani Amber Thiessen s-a născut pe 23 ianuarie 1974 şi a devenit celebră cu rolul lui Kelly Kapowski din serialul ‘Saved By the Bell’ şi mai apoi cu cel al lui Valerie Malone în serialul ‘Beverly Hills, 90210’.

Printre producţiile recente în care a putut fi văzută Tiffani Amber Thiessen se numără ‘White Collar ‘ (2009),’Cyborg Soldier'(2008), ‘Pandemic’ (2007), ‘Stroller Wars’ (2006)şi ‘What About Brian’ (2006)