Actriţa Tania Popa vine în Clubul de Weekend

Vineri, de la ora 19:00, actriţa Tania Popa este invitata lui Toader Păun în Clubul de Weekend, la Europa FM.

Născută în Republica Moldova, Tania Popa a venit în România să studieze actoria la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale“ din Bucureşti în 1990.

A făcut parte din promoţia 1994, la clasa profesorului Grigore Gonţa. A debutat la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra“ în 1993 cu rolul Ismena, în spectacolul „Antigona“, după Sofocle. De atunci au urmat zeci de roluri de succes, iar prezența ei este una care nu are cum să treacă neobservată, fie că este vorba de un rol pe scenă, la TV sau pe marile ecrane. A fost recompensată cu Ordinul „Meritul Cultural” clasa a II-a, în 2004.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În luna mai a anului trecut, Tania Popa a câștigat „Ferma Vedetelor”, fiind pentru prima oară când marele câștigător al premiului de 50.000 de euro din showul de televiziune a fost o femeie.

Vineri, în Clubul de Weekend, stăm la povești cu Tania Popa și avem ocazia să o ascultăm cântând live una dintre piesele cu care a reușit să ridice de fiecare dată în picioare spectatorii pieselor sale de teatru!

Înregistrarea emisiunii Clubul de Weekend alături de Tania Popa

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS