Actriţa Jacqueline Bisset, în excursie în România – FOTO

Actriţa Jacqueline Bisset a publicat pe pagina de Facebook câteva fotografii pe care le-a realizat, în această vară, într-o excursie în România.

„O altă excursie minunată prin România vara aceasta. A început la Bucureşti, apoi în nord, la Bistriţa pentru a vedea prieteni, iar mâncarea este incredibil de bună! Apoi prin Sovata şi Munţii Căliman, prin satele transilvane şi în sud, la Viscri, cu biserica lui fortificată şi la casa Prinţului Charles, acolo în satul liniştit, foarte nepretenţios.

Apoi, din nou în sud spre Sinaia şi în sus, în munţii Bucegi. Nu este foarte distractiv să conduci noaptea, pe drumuri întortocheate şi periculoase, dar a meritat. Am văzut camioane pline de lemn tăiat ilegal, furat din pădure.

Tăierile ilegale sunt o mare problemă în România şi e aşa păcat pentru că au păduri splendide, cele mai naturale şi mari din Europa, pline de viaţă sălbatică şi oxigen pentru întreaga lume, a descris Jacqueline Bisset excursia în România. „Sfinxul şi Babele. Un loc frumos, aerisit”, a completat actriţa.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS