Confidenţialitate

Actrița Adriana Trandafir a aflat în direct că a murit prietenul său, solistul Mihai Constantinescu: ”A fost un copil mare, un copil frumos” – VIDEO

Actrița Adriana Trandafir a aflat în direct că a murit prietenul său, solistul Mihai Constantinescu, alături de care a fost în numeroase turnee și proiecte, s-a stins din viață.

”Drum bun, Mihai! Îi spuneam bancuri și el râdea foarte tare – râdea, râdea și, prezentam o emisiune la Kanal D, iar el spunea despre mine – uite, fata asta mă face să râd, tot timpul spune bancuri și mă face să râd. Și atunci eu i-am spus – nu îi spun un banc, ci o să fac un gest, pe care îl știam doar noi doi și atunci el a râs. Îmi pare rău, Dumnezeu să-l odihnească”, a fost prima reacție a actriței Adrian Trandafir, cu lacrimi în ochi, vizibil afectată de informația primită în direct la Europa FM, în timpul emisiunii Clubul de Seară.

”Viața merge înainte! Și eu când o să plec, la fel o să fie! (…) Poate veni oricând. Momentul ăsta vine de când te naști, dar nu conștientizăm treaba asta. (…) Cred că artiștii mor…din nefericire, unii mor trăind, în timp ce trăiesc, pentru că sunt uitați, nu mai sunt folosiți…”, a spus actrița, în emisiunea de la Europa FM.

”Atâtea turnee, atâtea clipe frumoase. O lume minunată în care poți găsi numai copii. A fost un copil mare, un copil frumos”, a spus Adriana Trandafir , despre solistul Mihai Constantinescu.