Confidenţialitate

Actorul Tavi Costin – într-un spectacol despre culisele teatrului / ”Paravan. Două telefoane” – piesa câștigătoare la Gala HOP

Actorul Tavi Costin, absolvent al UNATC și în prezent masterand, joacă în mai multe spectacole, atât în București cât și în Râmnicu Vâlcea. Alături de alți 6 colegi actori a fondat trupa privată de teatru “Jamais vu”, care va pleca în turneu prin Moldova. Amănunte – marți, 7 aprilie, în rubrica “Sus cortina!”, de la ora 17.15, la Europa FM.

“Paravan. Două telefoane” este prima producție a trupei de teatru “JAMAIS VU”, fondată de actorul Tavi Costin alături de alți 6 colegi (toți fac parte din distribuția spectacolului) – AUDIO 1.

Spectacolul a obținut premiul pentru cea mai bună piesă a Galei Tânărului Actor -HOP – 2014, de la Costinești și se joacă acum la Godot Cafe Teatru, în centrul vechi al Bucureștiului – AUDIO 2.

De altfel, cu “Paravan.Două telefoane”, trupa de actor va porni în turneu luna aceasta prin Moldova. Sunt programate cinci reprezentații, inclusiv la Botoșani, Suceava și Gura Humorului.

Tavi Costin este colaborator al Teatrului “Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, unde joacă în “Femei/Bărbați”, în regia lui Vlad Massaci, spectacol care a avut o primă reprezentație la începutul lunii aprilie. Premiera oficială este programată pe 25 aprilie la Râmnicu Vâlcea și pe 13 mai în București, la Teatrul “Nottara”.

Tavi Costin face parte și din distribuția “Cabaretului cuvintelor”, de Matei Vișniec, piesă care se joacă la Teatrul “Mignon” din București.