Actorul Judge Reinhold, arestat în Dallas

Actorul Judge Reinhold, unul dintre protagoniştii francizei ”Beverly Hills Cop”, a fost arestat în urma unei altercaţii cu agenţii de securitate de pe un aeroport din Dallas, potrivit BBC.

Starul american, în vârstă de 59 de ani, a fost reţinut pentru comportament turbulent, în interiorul aeroportului Dallas Love Field, susţine Poliţia locală.

Poliţiştii spun că starul de cinema a refuzat să treacă prin spaţiul destinat controlului de rutină şi de detectare a metalelor.

Apoi, s-a opus percheziţiei. Avocaţii actorului au negat însă aceste acuzaţii.

Dacă va fi găsit vinovat, actorul va fi nevoit să plătească o amendă de 500 de dolari.

Avocatul său, citat de Dallas Morning News, a spus că Judge Reinhold trecuse de dispozitivul de scanare al Transportation Security Administration şi a fost oprit doar după ce unul dintre bagajele sale a declanşat o alarmă.

Actorul nu a înţeles motivul pentru care agenţii de securitate doreau să îl percheziţioneze, deoarece trecerea lui prin poarta de control s-a petrecut fără niciun incident.

Judge Reinhold a jucat în mai multe filme de succes din anii 1980, precum ”Poliţistul din Beverly Hills/ Beverly Hills Cop” şi ”Colegiul Ridgemont/ Fast Times at Ridgemont High”.

Sursă: News.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS