Actorul Ionuț Grama – în ”ORFANI”: ”Publicul de cafe-teatru nu caută doar un divertisment facil sau lucruri simpliste care-l distrează după serviciu”

Pe Ionuț Grama îl mai vedem, luni, 8 septembrie, în ‘CUI I-E FRICA DE VIRGINIA WOOLF?’ de Edward Albee, la Godot Cafe Teatru, dar și în ‘Cel mai frumos roman din lume’, o producție UNTEATRU. Amănunte – la ora 17.20, în emisiunea Drum cu prioritate.

O seară obișnuită. Ai terminat lucrul, ajungi într-un bar în care se joacă teatru, ți-ai comandat o cafea sau altceva de băut și aștepți ca pe scenă să apară miracolul..

Și apare. Un ‘cuplu perfect, la o cină perfectă, care duce o viață modernă dar guvernată de lipsa de comunicare și încredere’, că doar așa ai citit în prezentarea spectacolului.

Te pune pe gânduri o astfel de poveste. Ești gata pentru această provocare? Cât de mult ne afectează lumea ‘de afară’, problemele care ‘nu ne privesc’? Cum va evolua acest cuplu modern?

Vorbim despre spectacolul ‘ORFANI’, de Dennis Kelly, cu Simona Cuciurianu, Ionuț Grama și Laurențiu Bănescu, ce prezintă o seară lungă și plină de surprize din viața unui cuplu, Danny și Helen.

Este o producție a Teatrului Act, ce a avut premiera în toamna anului trecut, pusă în scenă în această stagiune la ‘Godot Cafe Teatru’.

Ionuț Grama, despre spectacolul ‘ORFANI’ – AUDIO 2.

Un alt spectacol în care îl vedem pe Ionuț Grama, alături de Nicoleta Lefter, este producția UNTEATRU ‘Cel mai frumos roman din lume’, după Larry Tremblay, care a participat la Festivalul de Teatru Independent – UNDERCLOUD, 1-11 septembrie, 2014 – AUDIO 3.

Ionuț Grama despre participarea tinerilor actori la festivaluri dedicate teatrului independent – AUDIO 4.

Născut la 12 decembrie 1982, Ionut Grama este absolvent UNATC iar în 2009 rolul George din ‘Cui i-e frica de Virginia Woolf’ i-a adus o nominalizare UNITER pentru Debut.

S-a remarcat și la Hollywood, într-unul dintre rolurile principale din filmul de groază ‘Diavolul din tine’.