Confidenţialitate

Actorul Horațiu Mălăele, premiul de excelență la Gala UNITER 2018

Horațiu Mălăele a primit premiul de excelență în cadrul Galei UNITER 2018.

Actor, regizor, caricaturist și scriitor, Valentin-Horațiu Mălăele s-a născut la 1 august 1952, în Târgu-Jiu. În 1975 a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” la clasa profesorului Octavian Cotescu.

Extrem de îndrăgit pentru stilul aparte de interpretare a rolurilor, pentru momentele speciale realizate inclusiv în spectacole de televiziune dar și pentru spectacolele regizate, Horațiu Mălăele a mulțumit publicului pentru susținere.

„Mulțumesc publicului meu fără de care aș fi vândut acum cartofi în piața Târgu-Jiului”. Horațiu Mălăele, Gala UNITER 2018, Alba Iulia 

Premiul a fost prezentat de criticul de teatru Marina Constantinescu, director artistic al Festivalului Național de Teatru. Apoi, Horațiu Mălăele a ținut discursul de mulțumire:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Senatul UNITER acordă premiile de excelenţă, pentru întreaga activitate şi premiile speciale, în timp ce două jurii de specialitate desemnează nominalizații, respectiv premiații.

Pe lângă premiul de excelenţă acordat actorului Horațiu Mălăele, pentru actriţa Ileana Stana-Ionescu, actorul Anton Tauf, regizorul Alexandru Dabija, scenograful Doru Păcurar şi criticul de teatru Sorina Bălănescu  au fost oferite premii pentru întreaga activitate.