Actorul George Piștereanu, printre invitaţii de la Berlinale

Festival Internaţional de Film de la Berlin este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de gen din lume.

Filmul ‘You’re ugly too‘, în care joacă actorul român George Piștereanu, a fost nominalizat la categoria ‘Generation Kplus’ în cadrul Berlinale!

George Piștereanu, unul dintre cei mai apreciați și premiați actori români ai momentului, va participa la Festivalul de la Berlin.

Filmul ‘You‘re ugly too‘, în care George joacă rolul lui Tibor, a fost inclus pe lista nominalizatelor la Festivalul de la Berlin. Actorul român a fost coleg de platou cu Aidan Gillen Gillen, actorul irlandez care joacă rolul lui Petyr ‘Littlefinger’ Baelish în celebrul serial ‘Game of Thrones’. De-a lungul carierei, Aidan a mai interpretat roluri importante în filme ca: ‘Blitz’ sau ‘Calvary’.

Povestea filmului regizat de Mark Noonan o are în prim-plan pe Stacey, o tânără care rămâne fără ambii părinți și care ajunge în grija unchiului său, proaspăt eliberat de la închisoare.

Nominalizarea vine la aproape 3 ani de la un alt mare eveniment pentru cinematografia românească și actorul român, când filmul Eu când vreau să fluier, fluier, în care George Piștereanu a jucat rolul principal, a câștigat Marele Premiu al Juriului, ‘Ursul de Argint’, la Festivalul de la Berlin.