Actorul de origine română Sebastian Stan, într-un nou film

Actorul de origine română Sebastian Stan va juca alături de Jamie Dornan şi Shailene Woodley într-un film independent, ce va fi regizat de cineastul Drake Doremus, potrivit collider.com.

Shailene Woodley va interpreta rolul unei artiste care îşi părăseşte iubitul, însă încercarea ei de a rămâne pentru o vreme o femeie singură eşuează, după ce ajunge să fie implicată în două relaţii romantice – cu un scriitor, jucat de Jamie Dornan, şi cu un „băiat rău”, interpretat de Sebastian Stan.

Din distribuţia acestui film, ce are o acţiune plasată în Los Angeles, face parte şi Matthew Gray Gubler. Scenariul peliculei a fost scris de Drake Doremus în colaborare cu romanciera Jardine Libaire.

Filmările pentru acest lungmetraj, produs de CJ Entertainment, vor debuta în această săptămână la Los Angeles.

Sebastian Stan a jucat în filme precum „Black Panther”, „Avengers: Infinity War”, „I, Tonya”, „Destroyer”, „Black Swan”, „Captain America: The First Avenger”, dar şi în seriale de succes precum „Once Upon a Time” şi „Political Animals”.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982 în România, în oraşul Constanţa. Părinţii lui au divorţat când el avea vârsta de doi ani, iar în 1990, după Revoluţia din 1989, s-a mutat la vârsta de opt ani la Viena alături de mama lui, Georgeta Orlovschi.

După alţi patru ani, cei doi s-au mutat în Statele Unite, în statul New York. Sebastian Stan a studiat actoria la Universitatea Rutgers şi la Shakespeare’s Globe Theatre din Londra. A primit cetăţenia americană în 2002.

În aprilie 2018, a fost invitat în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, unde şi-a spus povestea vieții sale.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS