Confidenţialitate

Accident rutier pe DN22F între 2 autoturisme. O mașină este înmatriculată în Ucraina. 7 persoane implicate în accident, dintre care 3 adulți ucraineni | VIDEO

A avut loc un accident pe DN22F între două autoturisme cu 7 persoane implicate. Echipajele Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitate să intervină pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism implicat într-un accident rutier pe DN 22F la intersecție cu DJ 229 la ieșirea din localitatea Izvoarele, transmite ISU Tulcea. Una dintre mașinile implicate în accident este înmatriculată în Ucraina, iar în ea se aflau 3 adulți.

UPDATE 17:37. Bilanț actualizat: 4 adulți au fost transportați la spital și 2 minori. O femeie care a refuzat inițial transportul la spital a fost preluată de ambulanță a SAJ Tulcea

În urma cu puțin timp, o femeie implicată în accident, care inițial a refuzat transportul la spital, a fost preluată de o ambulanță a SAJ Tulcea. În total sunt 4 adulți transportați la spital și doi minori.

UPDATE 17:33. Una dintre mașinile implicate în accident este înmatriculată în Ucraina. În ea se aflau 3 adulți ucraineni

Una dintre mașinile implicate în accidentul rutier de pe DN22F este înmatriculată în Ucraina. În mașină se aflau 3 adulți.

Știre inițială

La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu un ofițer și 8 subofițeri.

Persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism în mai puțin de 5 minute. Aceasta a fost predată echipajelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea.

Accident rutier la Tulcea

Sursa foto: ISU Tulcea

7 persoane implicate, dintre care 5 persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. Alte 2 au refuzat să meargă la spital

Cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care 3 adulți și 2 minori. Alte două persoane au refuzat transportul la spital.

Plutonierul adjunct șef Apostol Adrian a făcut apel la 112, fiind primul care a ajuns la fața locului pentru că era în trecere prin zona respectivă. Acesta a acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale și de descarcerare.

Sursa foto: ISU Tulcea