Confidenţialitate

Accident rutier între o autocisterna încărcată cu benzina și un autoturism pe DN22B, soldat cu 2 victime | VIDEO | FOTO

Accident rutier între o autocisterna încărcată cu benzina și un autoturism pe DN22B, între localitățile Lacu Sarat și Slistratu. Accidentul a fost urmat de incendiu la ambele autovehicule.

UPDATE 14:49. În urma accidentului au rezultat 2 victime

  • Șoferul autoturismului găsit încarcerat, carbonizat.
  • Șoferul autotrenului, conștient, a fost transportat la spital.

Totodată, având în vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației din proximitate a fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la fața locului intervin 7 autospeciale de stingere, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de descarcerare și 3 ambulante aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Tehnica de intervenție a fost suplimentată cu 4 autospeciale de stingere și 1 unitate de terapie intensivă mobilă de la ISU Galați

La acest moment, salvatorii continuă misiunile specifice pentru lichidarea incendiului.

Știre inițială

„De la nivelul ISU Brăila intervin 4 mașini de stingere, 1 echipaj de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, precum și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

De asemenea, în sprijin au fost trimise 4 mașini de stingere și 1 ambulanță SMURD cu medic din cadrul ISU Galați.

Incendiul se manifestă violent, cu degajări mari de fum. Având în vedere încărcătura autocisternei, pompierii au adoptat o tactică de stingere defensivă. Misiunea este în dinamică”, transmite ISU Brăila.

Sursa foto: ISU Brăila

Sursa video: ISU Brăila

Citește și: Grecia: Autoritățile anticipează o vară dificilă după ce numărul incendiilor de pădure a crescut cu 28% față de anul trecut | AUDIO