Accident pe A2: O persoană a rămas încarcerată. A intrat cu mașina în glisiera mediană de protecție

Echipajele de la ISU Dobrogea au intervenit, joi după-amiază, pentru descarcerarea unei persoane implicate într-un accident petrecut pe Autostrada Soarelui, în dreptul localităţii constănţene Cumpăna.

La faţa locului, s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, două ambulanţe şi elicopterul SMURD.  Pompierii au reuşit să scoată din autoturism persoana respectivă, care este conştientă.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, în accident au mai fost răniţi soţia bărbatului rămas încarcerat şi un copil de şase ani. Cei doi soţi, cu vârste de aproximativ 35 de ani, au picioarele amputate, iar copilul de şase ani este conştient,  fiind stabil, precizează reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD.

Conform Centrului Infotrafic, în jurul orei 14.00, traficul rutier este oprit pe autostrada A4, la kilometrul 16+200 de metri, pe sensul de mers Ovidiu – Agigea, între autostrada A2 şi DN39, din cauza unui acident rutier, după ce un autoturism a intrat în glisiera mediană de protecţie.

Pe sensul de mers Agigea – Ovidiu se circulă cu restricţie, dirijat de poliţişti.

Până la reluarea circulaţiei, poliţiştii recomandă către Mangalia ruta A2 (nod rutier A4) – A4 către Ovidiu – intersecţie cu DN3 – DN3 – Constanţa – DN39 Agigea – Mangalia.

Dinspre Mangalia se poate circula pe DN39 Agigea – Constanţa – DN3 Constanţa – intersecţie cu A4 – A4  – nod rutier A2 – A2.

(Sursa foto: ISU DOBROGEA)

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS