Accesis Pro, compania românească care te ajută să-ți schimbi locul de muncă

Mulți candidați care dețin calități și experiență relevantă de lucru fac greșeli regretabile în CV-uri, iar la interviuri nu știu să-și prezinte și să-și cuantifice rezultatele, pierzând astfel poziții importante în ciuda abilităților și specializărilor pe care le dețin.

Compania Accesis Pro ajută candidații să-și alcătuiască un profil profesional remarcabil și să poarte cu angajatorii dialoguri de negociere a pachetului salarial cu beneficii reciproc avantajoase.

19 experți din companii multinaționale și companii de recrutare din București au răspuns la întrebarea „Ce greșeli observați în CV-urile candidaților și la interviuri și ce ar putea să facă mai bine sau să evite candidații pentru a avea mai multe șanse de a fi selectați?”

Răspunsurile experților și soluțiile lor pentru candidați au fost compilate în două documente – un Infografic și un E-book intitulate “19 expert tips pentru a evita cele mai des întâlnite greșeli atunci când aplici pentru un nou loc de muncă.”

Cursul „CV Makeover – de la vintage, la viral” își propune să ofere informații capabile să aducă un shift complet în destinul profesional al oamenilor care aplică principiile și regulile expuse în curs. Cursul se adresează în principal oamenilor cu experiență de muncă de peste 3-4 ani însă răspunde și anumitor probleme de care se lovesc juniorii.

O altă problemă presantă a angajaților sau a candidaților este negocierea pachetului salarial. Pentru majoritatea oamenilor negocierea salariului este un subiect tabu – mulți își doresc o mărire, însă nu au nici cea mai vagă idee cum să solicite acest lucru cu rezultate pozitive și într-un mod non-conflictual. Pentru a-i susține și a-i încuraja în acest demers, Accesis Pro a lansat cursul „Negociază-ți salariul – ghidul fără stres”.

Accesis Pro este o companie românească fondată în anul 2017, care îşi doreşte să ajute oamenii să-și îmbunătățească viețile prin locuri de muncă mai bune, să-i învățe să-și prezinte cât mai bine abilitățile și să poarte dialoguri de negociere salarială din ce în ce mai avantajoase și raportate la nivelul lor de experiență. Toate detaliile sunt de găsit pe accesispro.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS