Confidenţialitate

Academia de film de la Hollywood dă în judecată compania care oferă cadouri nominalizaţilor la Oscar

Academia americană de film a dat în judecată compania Distinctive Assets, care oferă cadouri în valoare de mii de dolari candidaților la Oscar, pentru asocierea în mod abuziv cu prestigioasa organizaţie, cauzându-i astfel prejudicii de imagine, informează Reuters.

Într-un proces declanşat marţi, în Los Angeles, Academia americană de film a acuzat firma Distinctive Assets că promovează pungile de cadouri, în valoare de 200.000 de dolari, ca bunuri venite din partea organizaţiei care decernează premiile Oscar.

Academia Oscar a anunţat publicul că nu este de acord cu niciunul dintre cadourile pe care această companie le-a promis vedetelor, ca de exemplu “Lifting mamar de tip vampir”, o procedură estetică de întinerire a pielii cu ajutorul laserului sau o călătorie de zece zile în Israel.

“Distinctive Assets foloseşte marca Academiei Oscar pentru a creşte în mod abuziv reputaţia pungilor de cadouri şi pentru a crea impresia de asociere, afiliere, conexiune, sponsorizare şi/sau girare”, scrie în documentele depuse în instanţă, în care fondatorul companiei Distinctive Assets, Lash Fary, este acuzatul.

Distinctive Assets nu şi-a expus până în prezent punctul de vedere cu privire la aceste acuzaţii.