A treia bicicletă Devron City, câștigată de Leontin Pavel Ciuturaș

Leontin Pavel Ciuturaș a câștigat miercuri, în emisiunea Drum cu Prioritate, a treia bicicletă premium Devron City pentru bărbați.

“Un ORAS ar trebui sa primeasca statul de ORAS numai daca are PISTA de biciclete. INTREBARE??daca masinile au drumuri,pietoni au trotuare,trenurile au sine,tranvaele au sine,trolebuzul are traseul lui ,cei cu bicicletele sa mearga pe luna cu ele,toti trebuie sa fim egali eu asa zic,asa ca FACETI DOMNILOR PISTE DE BICICLETE SA FACA LUMEA MISCARE”, a scris Leontin pe europafm.ro.

Concursul Ai Drum cu Prioritate cu bicicleta Devron City nu se desfășoară întâmplător în această perioadă.

My Right To Bike organizează în perioada 29 iunie – 3 iulie programul „Vizită de Studiu în Olanda”, în cadrul căreia vor avea loc întâlniri între reprezentanți ai Administrațiilor Locale a 7 orașe turistice din România și autorități publice olandeze, ingineri, arhitecți, experți în finanțare și instituții din domeniul reglementării mobilității urbane în Olanda.

Scopul proiectului este studiul transportului intermodal și al implementării de piste de biciclete și în România, folosind Modelul Olandez ca punct de referință. Află mai multe detalii aici

Vrei Piste de Biciclete? Semnează aici petiția online!

Alătură-te comunității My Right To Bike pe Facebook

Înscrie-te acum la concurs pe europafm.ro și câștigă zilnic o bicicletă!