A patra maşină Citroen C3 a părăsit Garajul Europa FM. Câştigătoarea a primit cheile, vineri, în Deşteptarea (AUDIO)

Cea de-a patra maşină câştigată la concursul ‘Hitul cu Bani’ a fost predată de Monica, Vlad şi George câştigătoarei, vineri, în emisiunea Deşteptarea.

A patra maşină Europa FM a plecat spre Timişoara, Elena Vaşş a venit în Deşteptarea împreună cu soţul să ridice premiul.

Maşina Citroen C3 oferită azi în Deşteptarea este cea de-a patra oferită de Europa FM în cadrul concursului ‘Hitul cu Bani’, demarat în primăvara acestui an. Pe lângă cele patru maşini, zilnic ascultătorii fideli Europa FM au putut câştiga cel puţin 100 de euro în fiecare oră de concurs.

Elena Vaşş a venit împreună cu soţul în Deşteptarea pentru a ridica premiul, întrucât permisul său de conducere a expirat în urmă cu 5 ani.

De dragul noii maşini, câştigate la Europa FM, Elena are de gând să ia câteva ore de condus şi să îşi reînnoiască permisul pentru a putea urca la volan, după cum a povestit în emisiunea Deşteptarea.

Familia Vaşş a planificat o mică vacanţă înainte de a ajunge la Timişoara, pentru a le arăta şi rudelor frumoasa maşină câştigată la Europa FM.

Cine a câştigat maşinile la concursul ‘Hitul cu Bani’ de la Europa FM

Prima maşină Citroen C3 a fost câştigată pe 28 martie 2014 de Gabriel Ioan Nistor din Sibiu

A doua maşină a fost câştigată pe 30 aprilie 2014 de Valentin Chirilă din Bucureşti

A treia maşină a fost câştigată pe 26 mai de Diamandescu Dorin din Constanța

A patra maşină a fost câştigată pe 30 iunie de Elena Vaşş din Timişoara