A murit Larry Hagman, cunoscut pentru rolul JR Ewing din serialul Dallas (AUDIO)

În vârstă de 81 de ani, actorul suferea de cancer și ciroză.

Larry Hagman are în palmares patru nominalizări la Globul de Aur, toate pentru rolul din Dallas.

Larry Hagman s-a născut pe 21 septembrie 1931, în Texas. A fost actor, producător şi regizor de film. De-a lungul vieții, s-a luptat, timp de 50 de ani, cu dependența de alcool.

Într-o biografie a actorului apar detalii despre faptul că, ani de zile, acesta a ajuns să bea 5 sticle de șampanie pe zi. A renunțat la alcool abia în 2003, după o operație, care i-a salvat viața.

Larry Hagman a jucat în ‘Dallas’ din 1978 până în 1998 şi a reluat filmările pentru noua versiune a serialului, în 2012. A fost singurul actor care a apărut în toate cele 357 de episoade ale serialului.

Serialul a fost difuzat în 13 sezone, în peste 90 de ţări. Viaţa lui Larry Hagman a fost marcată de rolul din serialul Dallas

Episodul ‘Who Shot JR?’, difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume.

Actorul a murit înconjurat de prietenii și colegii alături de care a a jucat in Dallas. Ei au venit să fie alături de Larry Hagman de Ziua Recunostintei.

Actrița Linda Gray, cea care a jucat rolul soției lui JR în același serial, a declarat că prietenul ei de-o viață a fost un om creativ, generos, amuzant, iubitor și talentat.