BUCUREŞTI: A murit directoarea grădiniței private care a fost înjunghiată în apropierea instituției

Femeia de 38 de ani care a fost înjunghiată, la orele prânzului, în apropierea unei grădiniţe private din sectorul 2 al Capitalei, a murit.

Transportată în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca, victima nu a mai putut fi salvată, confirmă – pentru Europa FM – surse de la spitalul  Floreasca.

Surse judiciare susţin că principal suspect ar fi soţul femeii.

Bărbatul ar fi încercat iniţial să se sinucidă, dar nu a reuşit, fiind prins şi audiat la Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate Serviciul Omoruri şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti declară la Europa FM că Grădiniţa “Funnyland” funcţionează ilegal: „Nici una dintre grădinițele care nu se află pe lista afișată pe site-ul Inspectoratului Școlar din București. Nu funcționează  legal! Fac apel către părinți din nou, să verifice mereu înainte să își înscrie copii la grădinițe, să verifice dacă instituția are toate  datele legale”, a precizat Marian Banu.

Săptămâna aceasta, un militar din oraşul dâmboviţean Titu şi-a înjunghiat mortal iubita într-un coafor. Individul a acţionat din gelozie, fiind arestat preventiv. Cazul plutonierului este cercetat, întrucât familia tinerei susţine că poliţiştii au ignorat repetatele plângeri depuse pe numele acestuia pentru comportament agresiv.

În luna decembrie, staţia Dristor I a fost scena unei crime. O femeie a împins o tânără pe şine, aceasta fiind lovită mortal de garnitura care sosea în staţie. Agresoarea a fost arestată sub acuzaţia de omor calificat şi tentativă de omor. Cu câteva ore înainte, ea încercase să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta a scăpat nevătămată și a alertat ulterior autorităţile.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS