A început demolarea clubului Bamboo din Capitală

Demolarea clubului Bamboo din Capitală a început, astăzi, la mai bine de o lună după incendiul în care a ars aproape în totalitate, la faţa locului acţionându-se cu un buldoexcavator, în prezenţa poliţiştilor şi a criminaliştilor.

Costurile lucrărilor vor fi suportate de patroni.

La fața locului s-a intervenit, deocamdată, cu un buldoexcavator care a pus la pământ o parte din rămășițele clădirii, pentru a face loc criminaliștilor să strângă probe.
Intervenția va se va desfășura pe parcursul mai multor zile.

Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) a recomandat dezafectarea totală a clubului Bamboo din Capitală din cauză că, după evaluarea structurii de rezistenţă, s-a constatat posibilitatea crescută ca aceasta să se prăbuşească.

Un incendiu puternic a devastat în întregime localul în urmă cu o lună, 44 de persoane având nevoie de îngrijiri medicale. Procurorii Parchetului Capitalei au deschis in rem un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă. Patronii clubului susţin că focul ar fi putut fi pus intenţionat, deoarece în zona de unde a pornit incendiul au fost văzute persoane suspecte.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS