Confidenţialitate

A fost semnat contractul pentru un nou lot din Autostrada Moldovei Ploiești- Pașcani, în valoare de aproape 1,5 miliarde de lei | AUDIO

Compania Națională de Autostrăzi a semnat, joi, contractul pentru construirea unui nou lot din Autostrada Moldovei Ploiești- Pașcani. Este vorba despre o porțiune de 21 de kilometri între localitățile prahovene Dumbrava și Mizil, care ar urma să fie finalizată în 2 ani.

Contractul a fost atribuit unui constructor italian asociat cu o firmă românească, Pizzarotti-Retter.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, le-a cerut acestora să respecte termenele din contract:

„Vorbim de un contract de aproximativ 1,5 miliarde de lei, fără TVA, de 21 de kilometri de autostradă și de un termen de execuție de 20 de luni. Mă aștept ca, cât mai rapid, cei care au câștigat să înceapă să lucreze efectiv în teren. Vă doresc mult succes, să vă țineți de termenele contractului astfel încât toate lucrurile să se desfășoare așa cum trebuie.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Acesta este al doilea contract semnat din cele 13 aferente celor 13 loturi în care a fost împărțită Autostrada Moldovei, cunoscută ca A7 Ploiești-Pașcani.

Premierul Nicolae Ciucă: „Obiectivul asumat pentru anul acesta este ca până pe 31 decembrie să fie semnate toate contractele pentru Autostrada Moldova. Este un proiect așteptat de foarte mult timp de către români.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.