Confidenţialitate

A fost lansat un videoclip în memoria formației Goodbye to Gravity

Pe pagina de Facebook a formației Goodbye to Gravity, la aproape un an de la ultima postare, a fost publicat un videoclip al piesei “Heed the Call” de pe albumul “Matras of War”, care surprinde imagini dintr-un concert din 26 aprilie 2015.

Clipul este dedicat celor care și-au pierdut viața în incendiul de la clubul Colectiv de pe 30 octombrie 2015.

“‘Heed the Call’ este o piesă care trebuia să aibă o altă poveste.
Videoclipul a fost inițial filmat pentru a scoate în evidență energia pură care alimenta concertele formației, precum și devotamentul pe care cei cinci muzicieni îl arătau artei lor.
Acum, atât melodia, cât și clipul au o însemnătate mai adâncă — ne amintesc de moștenirea nemuritoare a trupei și ne arată că ‘Goodbye to Gravity’ va fi mereu cu noi, în sufletele noastre. Vom continua să onorăm amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veți putea urmări accesând această pagină, care va fi actualizată cu noi informații. Până atunci, va invităm să vizionați videoclipul de mai jos, realizat în amintirea lui Alex, Mihai, Vlad și Bogdan, precum și a tuturor celor pe care i-am pierdut”, a precizat Vlad Bușcă, reprezentant al Universal Music România.

El a adăugat că Andrei Găluț, solistul formației, singurul membru Goodbye to Gravity rămas în viață, luptă în continuare pentru sănătatea sa prin intervenții chirurgicale și proceduri de recuperare.

În urma incendiului care a izbucnit în clubul bucureştean în seara zilei de 30 octombrie şi-au pierdut viaţa patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnalişti şi fani. În afara celor 64 de tineri decedaţi, peste 160 de oameni au fost răniţi în incendiu.