A fost lansat un nou tip de ciocolată – VIDEO

După binecunoscutele trei tipuri de ciocolată: cea cu lapte, cea neagră şi cea albă, compania elvețiană Barry Callebaut AG, cel mai mare procesator mondial de boabe de cacao, a lansat marți o nouă culoare de ciocolată naturală, rubinie, potrivit Bloomberg.

Ciocolată rubinie este rezultatul unui deceniu de dezvoltare, precizează directorul general de la Barry Callebaut, Antoine de Saint-Affrique.

Noua ciocolată are o aromă naturală de fructe de pădure dulce-acrișoară. „Este naturală, este colorată, este hedonistică, dar păstrează autenticitatea ciocolatei. Este un amestec drăguț care este pe placul generației millennials”, a declarat Antoine de Saint-Affrique.

Chiar dacă și alte companii precum Cargill Inc. produc deja pudră de cacao de culoare roșie, este pentru prima dată când un producător lansează o ciocolată naturală de culoare rubinie. „Să produci ciocolată naturală care este produsă cu ingredientele normale ale unei ciocolate, care are gustul și culoare acesteia este extrem de dificil”, spune Antoine de Saint-Affrique.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS