A fost lansat trailerul primului film regizat de Mariah Carey – VIDEO

Mariah Carey debutează anul acesta ca regizor cu filmul „A Christmas Melody”, produs de postul de televiziune Hallmark. Filmul, în care va apărea şi ca actriță, va fi difuzat în luna decembrie.

Sinopsisul oficial al filmului este următorul:

Mariah Carey interpretează rolul unei profesoare de muzică. Aceasta o ajută pe tânăra Emily să scrie un cântec pe care urmează să-l interpreteze la petrecerea de Crăciun. Fata tocmai s-a mutat în oraş împreună cu mama ei pentru a începe o nouă viaţă, chiar înainte de sărbători. Profesoara sprijină fetele în procesul de acomodare şi, de asemenea, o ajută pe mamă să-şi găsească dragostea şi fericirea. Ne putem aştepta ca Mariah Carey să interpreteze câteva piese în acest film.

Filmul va avea premiera pe 19 decembrie, iar din distributie mai fac parte Lacey Chabert, Brennan Elliot, Kathy Najimy şi Fina Strazza.

Mariah Carey este cunoscută ca “diva pop a anilor 90”. Este singura artistă care a reușit performața de a avea câte un single no.1 în fiecare an al perioadei 90. Mariah Carey a surclasat până și pe legendarii The Beatles. Cântecele sale au stat în topul clasamentelor pentru 77 de săptămâni consecutive, iar single-urile Beatles ”doar” 59 de săptămâni.