A douăzecea seară de proteste – oamenii înfruntă ploaia în Piața Victoriei

Bucureștenii au înfruntat ploaia și au mers în Piaţa Victoriei din Capitală, în a douăzecea zi de manifestaţii antiguvernamentale. La adăpostul umbrelelor, peste o mie de oameni au scandat  “Jos Tăriceanu,  Dragnea şi Grindeanu”, “Dragnea, tu eşti pentru noi Iliescu 2”, “PSD, ciuma roşie”, “Şobolanii”,  “Hoţii”, “Zi de zi aici vom fi”, “Demisia”,”DNA să vină să vă ia”, “Jos penalii”.

Mulți dintre cei prezenți în piață  poartă la mână banderole galbene pe care scrie #rezist.

La Cluj-Napoca s-au strâns cei mai mulți protestatari  – peste 3.000 de persoane cer demisia lui Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.  Clujenii au pornit în marș din centrul orașului către cartierul Mărăști.

Și la Timișoara s-a protestat, în Piața Operei s-au strâns peste 500 de persoane.  La Brașov,  peste o sută  de oameni au ieșit în stradă și după ce au mărșăluit prin centrul orașul au intonat imnul național în Piața Sfatului.

La Sibiu au protestat în jur de 500 de persoane., în ciuda lapoviței și a frigului pătrunzător. La Galați protestatarii au adus şi un steag de aproximativ 20 de metri pătraţi al Uniunii Europene pe care scria ”Europe, let’s stay awake together” şi au dansat Hora Unirii în jurul acestuia.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS