A câștigat 1000 de euro în Deșteptarea și a reușit să rezolve și o problemă simplă de matematică în 60 de secunde – AUDIO

”Ascultând emisiunea, știu în general 98% din răspunsuri”, a spus Vasile înainte să pornim cronometrul. Și s-a înșelat! A știut 100% din răspunsuri și mai ales le-a oferit în 60 de secunde. Mai mult, el a avut de făcut rapid și un calcul matematic la care Vlad, George și Luca au fost indulgenți și i-au permis să-și corecteze răspunsul, astfel încât să-l rețină doar pe cel corect și să poată fi contorizat pentru câștigul maxim din Deșteptarea.

La final, ne-a oferit cel mai interesant exemplu de cum se poate entuziasma un proaspăt câștigător al unui premiu de 1000 de euro.

Concursul ”Minutul de 1000 de euro” continuă la Europa FM!

Înscrie-te la concurs pe europafm.ro – site-ul radio numărul 1 din România – și dacă te sunăm în Deșteptarea, ai 1 minut să faci 1000 EURO, în direct la Europa FM!

Vlad, George și Luca te așteaptă cu 10 întrebări în 60 de secunde. Pentru fiecare răspuns corect, primești 10 euro, iar dacă răspunzi corect la toate cele 10 întrebări te alegi cu 1000 EURO!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS