Confidenţialitate

Smiley a fost testat antidrog și amendat pentru viteză de Poliție

Smiley a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj în care își anunța fanii că a fost amendat de Poliția Română pentru că a depășit viteza legală, pe autostradă, cu 25 de kilometri pe oră.

Totodată, cântărețul a scris că îi pare rău că a dat un exemplu prost. Se declară “un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor”.

“As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog de catre Politia Romana care organizeaza filtre in drum spre mare. Desigur ca am iesit negativ. Din pacate, am picat un alt test: cel de viteza. Am depasit viteza legala de pe autostrada cu aproape 25 km/h.

Am luat amenda, asa cum era firesc, insa imi pare rau, in primul rand, pentru ca am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede in reguli si in necesitatea respectarii lor, ceea ce va indemn pe toti sa faceti pentru siguranta, normalitatea si linistea noastra a tuturor”, a scris Smiley.

https://www.facebook.com/smileyonline/posts/10158388309237332?__cft__[0]=AZW6CmVzgBH6_XOkh4Py8WJ2Q7JD0dd4XDH4sXmb1-obKnUgvS1TRpbb7Ns5_AxEmaDL_ebIgda0anB8yXD3e9lSn1Epo7BMYADVvjE_zqeZ8KwUWYFwqQkZEZOxnMz1riW_nAyrapwlLlwfuTMH42YibkxP7I26OKguPh5POJlsEg&__tn__=%2CO%2CP-R

Ministerul Afacerilor Interne preia mesajul lui Smiley, în care acesta anunță că a fost amendat pe A2 pentru depășirea vitezei și îi transmite că are 15 zile să plătească jumătate din minimum prevăzut de lege.

Într-o notă umoristică, MAI aduagă la finalul mesajului drept PS ”Privește partea bună. Până acuma ai pierdut doar buletinul”.