Confidenţialitate

600 de voluntari au plantat peste 12.000 de copaci în județul Prahova

Aproape 600 de voluntari au venit sâmbătă, 2 noiembrie, în comuna Lipanești din județul Prahova pentru a da o mână de ajutor în cadrul proiectului ecologic #FeelGoodActGood: o plantare inedită, în urma căreia România este mai bogată cu 12.000 de pomi.

Voluntarii au venit din București, Constanța, Tulcea sau chiar Sibiu. Printre cei care au plantat arbori s-a aflat si colega noastra Julia Nagy, mare fană a acțiunilor de mediu.

 

Bloggerul DaddyCool spune ca mobilizarea a fost incredibila. Initial, planul era sa fie plantati 10.000 de copaci. Voluntarii au reusit sa planteze 12.000 de arbori.

A fost incredibilă mobilizarea oamenilor și pofta cu care au venit la plantat. Ne-am bucurat enorm să vedem de la copii de grădiniță, la școlari, adolescenți, părinți și chiar bunici care au venit să ne fie alături în tot acest demers minunat. Ei sunt #eroiiverzi de care are nevoie România zilelor noastre și suntem extrem de fericiți că prima acțiune majoră din cadrul proiectului #FeelGoodActGood, realizat în parteneriat cu brandul Klorane Bebe, s-a bucurat de așa de mult succes. Mai mult, în loc să plantăm 10.000 de copaci, am plantat chiar 12.000“, afirmă DaddyCool.

DaddyCool continuă turneul național, prin intermediul căruia va ajunge în 6 orașe din țară și va învăța copiii din grădinițe și centre de plasament de ce ar trebui să fie mai responsabili cand vine vorba de mediu. Urmatoarele orase unde va ajunge bloggerul sunt Constanța, Brașov, Iași, Timișoara, Sibiu și Cluj.

Fotografii: Mihnea Ratte si Julia Nagy