6 răniți după accident rutier petrecut în Târgu-Jiu

Șase persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație petrecut în municipiul Târgu Jiu.

Două autoturisme, un microbuz și o mașină care era condusă de un tânăr în vârstă de 18 ani s-au izbit frontal, în apropierea unei benzinării.

Patru din cele șase victime au avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare și au fost transportate la spitalul de Urgență din Târgu Jiu.

Accidentul de circulație a fost provocat de tânărul în vârstă de 18 ani care conducea un autoturism și tocmai ieșise dintr-o benzinărie. Era singur în mașină și, cel mai probabil nu a văzut microbuzul care circula pe un drum cu prioritate. A intrat în plin în el. În microbuz, se aflau șase pasageri, iar cinci dintre ei au fost răniți. Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență și medicii Serviciului de ambulanța Gorj au transportat la spital patru dintre ei, întrucât au nevoie de investigații suplimentare.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 18 ani, se face vinovat de producerea accidentului întrucât nu a acordat prioritate. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare