6 ore de aşteptare pentru Loredana

Fanii au luat cu asalt vedetele pentru autografe la concertul Europa FM LIVE pe plajă, de duminică, iar un copil de numai 13 ani şi-a văzut visul împlinit. După 6 ore de aşteptare şi-a întîlnit idolul: Loredana!

Duminică seara, plaja dintre Venus şi Saturn a fost plină de fanii muzicii bune, veniţi din toate colţurile litoralului românesc, dar şi special din ţară pentru Europa FM LIVE pe plajă.

Printre cei peste 60.000 de spectatori de la concertul Europa FM LIVE pe plajă, s-a aflat şi un puşti de 13 ani care a reuşit să o emoţioneze pe Loredana.

El a venit sperând să o poată întâlni pe Loredana – idolul său. A aşteptat răbdător, împreună cu mama lui, apariţia vedetei – care a concertat ultima pe scena Europa FM LIVE pe plajă.

Şi, după mai bine de şase ore de aşteptare a întâlnit-o. Lori l-a invitat pe micuţ în backstage, unde acesta a putut să-i urmărească îndeaproape show-ul. Vedeta a făcut un adevărat spectacol iar fanii au încins o horă uriaşă pe nisipul din faţa scenei. După ce a coborât de pe scenă, Loredana l-a îmbrăţişat pe băiat, l-a sărutat pe obraz şi i-a mulţumit pentru că a venit să o vadă.