6 echipe din Spania în ”sferturile” cupelor europene

Mircea Lucescu a dus-o pe Sahtior Donetsk în sferturile de finală ale Europa League.
Echipa ucraineană a câștigat în manșa secundă a optimilor cu 1-0 în deplasare la Anderlecht Bruxelles, după ce în tur s-a impus cu 3-1.
Marea surpriză a fost furnizată de Sparta Praga care a eliminat-o pe Lazio, 3-0 la Roma încă de la pauză. Radu Ștefan a rămas în afara lotului gazdelor iar fostul atacant al Astrei, Fatai, a jucat pentru cehi din minutul 83.
În derby-ul rundei, Manchester United și FC Liverpool au remizat aseară 1-1, goluri marcate în prima repriză de Martial din penalty respectiv Coutinho. Liverpool merge mai departe cu scorul general de 3-1.
Sporting Braga a trecut cu 4-1 de Fenerbahce Istanbul care a tereminat meciul în 8 jucători. Topal a văzut al doilea galben pentru un presupus henț în careu, în minutul 66, la scorul de 1-1 iar gazdele au trecut în avantaj din penalty. Spre final, turcii au mai avut doi eliminați pentru faulturi dure.
Învingătoare cu 3-0 în tur, Borussia Dortmund s-a impus cu 2-1 și pe White Hart Lane în fața lui Tottenham în timp ce deținătoarea trofelui, FC Sevilla a trecut cu 3-0 de Basel.
Spania are 6 reprezentante în sferturile de finală ale cupelor europene. Villarreal merge mai departe după 0-0 pe terenul lui Bayer Leverkussen iar Atletic Bilbao a scos-o pe Valencia chiar dacă aseară a cedat cu 1-2 în deplasare.
Astăzi vor avea loc tragerile la sorți pentru Liga Campionilor și Europa League.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS