4000 DE EURO LA DUBLU SAU NIMIC

George Zafiu şi Vlad Petreanu au dat 4000 de euro unui ascultător Europa FM care a răspuns corect la toate întrebările pregătite la concursul Dublu sau Nimic.

Vineri, în Deşteptarea, Ionuţ Istrate, în vârstă de 32 de ani, din Bucureşti, a riscat până în ultimul moment şi a câştigat 4000 de euro. Cu ajutorul colegiilor de birou, care i-au făcut galerie pe tot parcursul concursului, Ionuţ a demonstrat că atunci când ai cultură generală poţi să faci uşor bani mulţi la Europa FM, în Deşteptarea.

Ionuţ Istrate, câştigătorul celor 4.000 de euro de astăzi, la Dublu sau Nimic, vine împreună cu toţi colegii de birou luni, în studioul Europa FM, în Deşteptarea.

‘Am fost nerăbdători să-l cunoaştem pe el, dar şi pe cei care i-au fost alături în timpul concursului, aşa că i-am rugat sa facă un selfie’, spune George Zafiu.

Concursul Dublu sau Nimic continuă la Europa FM!

Ascultă Deşteptarea, de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00, cu Vlad Petreanu şi George Zafiu, şi poţi câştiga premii de mii de euro cash.

Cultura ta generală se transformă în premii cash, iar dacă ai curajul să mergi mai departe şi răspunzi corect, premiul se dublează.

Pentru a putea participa la concurs, ascultă cu atenţie emisiunea Deşteptarea iar în momentul în care auzi semnalul de concurs, ai la dispoziţie 10 minute pentru a te înscrie, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Cosmote), cu textul DUBLU, urmat de numele şi orasul în care asculţi Europa FM.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului în Deşteptarea.

Exemplu SMS valid: Dublu, Andrei Andreescu, Buzau