40 de goluri in 8 meciuri din Liga Campionilor

Sahtior Donetsk s-a aflat printre protagoniste.

Cea mai categorica victorie a fost obtinuta de echipa lui Mircea Lucescu,7-0 in deplasare la BATE Borisov iar Luiz Adriano a marcat de 5 ori.

Masacru si in capitala Italiei – AS Roma a fost umilita de Bayern Munchen, scor 7-1. A fost 5-0 inca din prima repriza dupa ce Robben a deschis balul in minutul 9.

In acest context, victoria lui Chelsea , 6-0 cu Maribor este una banala. Cel mai spectaculos meci de asaera s-a jucat in aceasta grupa: Schlke 04 a invins-o cu 4-3 pe Sporting Lisabona. Portughezii au deschis scorul dar din minutul 33 au ramas in 10 si nemtii au egalat pana la pauza. Formatia din Gelsenkirchen a preluat conducerea dupa pauza si in minutul 60 avea 3-1. Desi in inferioritate numerica, Sporting a reusit sa egaleze dar Schalke a obtinut victoria dintr-un penalty, in al 3-lea minut de prelungiri.

FC Barcelona a invins-o cu 3-1 pe Ajax Amsterdam, FC Porto a trecut cu 2-1 de Atletic Bilbao, Paris Saint Germain s-a impus greu in deplasare la APOEL Nicosia, 1-0, gol Cavani in minutul 87 iar CSKA Mosocova si Manchester City au remizat 2-2 dupa ce englezii au condus la pauza.