Confidenţialitate

4 craioveni, arestați pentru trafic de droguri. Polițiștii au identificat peste 100 de plicuri cu substanțe psihoactive la percheziții | AUDIO

Patru bărbați din Craiova au fost arestați pentru trafic de droguri. În cadrul perchezițiilor, polițiștii au găsit peste o sută de plicuri cu substanțe psihoactive.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cei patru bărbați din Craiova, cu vârste cuprinse între 18 și 52 ani, sunt suspectați că vindeau droguri mai multor persoane din oraș.

Unul dintre ei, în vârstă de 29 ani, a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să vândă 10 plicuri cu substanțe psihoactive.

Polițiștii au făcut 5 percheziții domiciliare în acest caz și au mai găsit alte 143 de plicuri cu droguri, două telefoane mobile și 6.170 de lei.

Cei 4 bărbaţi au fost arestați preventiv, fiind acuzați de trafic de droguri de risc şi de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Polițist din Capitală, prins în flagrant de DNA când primea 10.000 de euro pentru a elibera 2 permise de conducere | AUDIO