Confidenţialitate

4 conturi de Instagram de București pe care trebuie neapărat să le urmărești

Internetul este un izvor inepuizabil de inspirație iar Instagram reprezintă poate cel mai puternic acest rol. Imaginile postate pe această rețea de socializare sunt cea mai bună sursă de “ceva frumos”. În ultimii ani foarte mulți fotografi s-au născut din Instagram și au reușit să adune un public însetat de conținutul lor.

Dacă nu le urmăriți deja, ne-am gândit să vă recomandăm noi câteva conturi care aparțin unor Instagram-eri din București.

(click pe poze pentru a fi redirecționat către paginile de Instagram)

Vlad Eftenie 

Despre Vlad probabil ați mai auzit. Este cunoscut tocmai pentru că nu este fotograf profesionist. Vlad Eftenie este un arhitect pasionat de fotografie urbană și a fost deja premiat, în 2014, la Sony World Photography, una din cele mai importante competiţii de fotografie din lume.  Fotografia cu care a câștigat, intitulată “First snow”, prezintă o tânără care se află seara, într-o staţie de tramvai, protejându-se cu o umbrelă de primii fulgi de zăpadă.

edited

Mihai Iorga

Mihai este unul dintre utilizatorii “proaspeți” ai Instagram-ului. Contul său adună în prezent mai puțin de 1000 de urmăritori, însă fotografiile sale, realizate cu un iPhone, sunt impresionante. E posibil să-l întâlnești pe stradă în căutarea celui mai bun cadru.

iorga-edited

Andreea Retinschi 

Andreea este fotograf profesionist și foto-jurnalist. Chiar și așa, contul ei de Instagram este presărat cu multă fotografie făcută cu telefonul. Imaginile văzute prin obiectivul telefonului ei îți bucură privirea ori de câte ori le găsești prin feed-ul aplicației.

retinschi-edited

Claudiu Maxim

Despre Claudiu știm că este pasionat de călătorii, așa că pe contul său vei găsi foarte multe peisaje. Totuși, imaginile arhitecturale din București nu lipsesc de pe Instagram-ul său.

maxim-edited

 

Dacă v-am inspirat, nu uitați să ne urmăriți pe Instagram: Radio EuropaFM

efmedited