Confidenţialitate

3 filme numai bune de văzut în familie în acest weekend – VIDEO

Un weekend în familie se poate transforma într-o aventură în toată regula sau doar o pauză binemeritată. Dacă alegeţi să rămâneţi în faţa televizorului, europafm.ro a ales câteva filme care să vă ajute să trăiţi în weekend cât alţii în zece vieţi fără să vă mişcaţi din faţa calculatorului sau a televizorului.

Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

Pe telekomtv.ro vă aşteaptă patru mici aventurieri care se joaca “de-a v-aţi ascunselea” în casa de la ţara a unui bătrân profesor. Când dau peste un şifonier fermecat, ajung  în locuri la care nu au visat niciodată. Cronicile din Narnia: Leul, Vrăjitoarea şi Dulapul este filmul de care nu te-ai sătura oricât l-ai vedea. Iar dacă sunt şi copiii alături, aceştia îţi vor aprinde imediat imaginaţia.

https://www.youtube.com/watch?v=lWKj41HZBzM

Poţi urmări Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Astro Boy

Un film care poate fi văzut de întreaga familie, dar care de data aceasta le va aminti celor mari de momentele în care se visau super-eroi, este Astro Boy. Adaptare după animația creată în anii ‘50 de Osamu Tezuka, nașul manga-ului japonez, Astro Boy este  o poveste despre explorarea identității plasată la intersecția dintre Pinocchio și Frankenstein, care îl va face pe copilul din tine să spere la victoria binelui.  Decât să stai să-i explici unui copil ce e bine şi ce e rău şi cum să facă cele mai bune alegeri în viaţă, cel mai bine îl inviţi să se bucure alături de tine de 90 de minute de animaţie fascinantă. Pe furiş sau nu, sigur va vrea apoi să revadă filmul poate chiar de pe tabletă, smartphone, calculator sau chiar pe televizor, lucru simplu de făcut pe telekomtv.ro.

Poţi urmări Astro Boy oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Tangled Rapunzel

Nu ne-am putut abţine să părăsim tărâmul poveştilor animate, cel puţin nu în acest weekend, aşa că a treia recomandare se referă la Tangled Rapunzel (O poveste încâlcită).  Fiind răpită din castelul părinţilor ei pe vremea când era doar o copilă în leagăn fiindcă părul ei fermecat are capacitatea de a asigura tinereţea veşnică şi de a vindeca orice rană ori de câte ori fata cântă o melodie, frumoasa şi rebela prinţesă Rapunzel şi-a petrecut ultimii 18 ani închisă într-un turn înalt, la care nu se poate ajunge pe nicio scară. Într-o zi, banditul Flynn Ryder se ascunde in turn și este luat captiv de Rapunzel. Rapunzel face o înţelegere cu hoţul şi pune la capăt un plan care va face deliciul întregii familii şi va oferi subiecte de conversaţie mult timp de aici înainte.

https://www.youtube.com/watch?v=pyOyBVXDJ9Q

Poţi urmări Tangled Rapunzel oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.