3 filme de aventuri pe care trebuie să le vezi dacă te gândeşti deja la vacanţa de vară – VIDEO

Vara se apropie, căldura e deja aici, dar nu îţi poţi permite să pleci deocamdată în vacanţă? Noi îţi recomandăm nişte filme perfecte pentru acest sezon. Atenţie însă: îţi vor face şi mai mult poftă de aventuri şi de vară!

Kings of Summer

Ce spui de o evadare în natură, cu o casă în pădure şi cu cei mai buni prieteni alături? Sătul de conflictele domestice nesfârşite, tânarul Joe Toy găseşte o cale de evadare: va fugi de acasă şi îşi va construi o casă în pădure. Nu îi este greu să îl coopteze şi pe Patrick, cel mai bun prieten al său, care se află într-o situaţie similară – părinţii săi îl sufocă. Băieţii îşi clădesc o casă numai a lor, apoi părăsesc confortul vieţii anterioare pentru a trăi în pădure pe cont propriu. În armonia naturii, cei trei se descoperă pe ei înşişi şi devin tot mai apropiaţi… asta până când intervin fetele.

Friends (With Benefits)

Te invităm să afli ce se întâmplă când doi prieteni apropiaţi decid să şteargă granița dintre prietenie şi relaţie, iar ceilalţi din grupul lor află. O călătorie complicată, deci deloc lipsită de aventuri şi multă distracţie.

Made in China 

Aici dai de un film de umor, exact cum e şi produsul pe care Johnson, un inventator dintr-un orăşel din estul Texasului, e hotărât să îl aducă în faţa lumii – “un produs de igienă domestică plin de umor”.

Poţi urmări „Regii Verii” oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.