25 aprilie în muzică

S-a născut Ella Fitzgerald, First Lady of American Jazz.

2008 – Clădirea Empire State Building a fost luminată în culorile-simbol pentru Mariah Carey, roz şi alb, în semn de apreciere pentru realizările ei de până atunci. Mariah Carey a fost prima artistă din istorie onorată în acest mod.

2007Simon Cowell şi Clive Davis, amândoi de la J Records, au anunţat că se vor implica în realizarea albumului de debut al cântăreţei Leona Lewis. Aceasta câştigase emisiunea-concurs ‘X Factor’.

2003Paul McCartney era, potrivit Sunday Times Rich List, cel mai bogat muzician din lume, cu o avere estimată la peste 800 de milioane de euro.

1995 – A murit actriţa şi dansatoarea americană Ginger Rogers

1994 – Adam Horovitz de la trupa Beastie Boys a fost condamnat să lucreze 200 de ore în folosul comunităţii, după ce atacat un operator TV în timpul ceremoniilor funerare ale actorului River Phoenix, în luna noiembrie a anului precedent

1987Madonna a devenit singura femeie care a reuşit să aibă patru piese pe primul loc în topurile britanice, performanţa fiind atinsă după ce şi ‘La Isla Bonita’ a ajuns în fruntea clasamentelor din Marea Britanie

1964 – S-a născut Andy Bell, de la Erasure

1945 – S-a născut suedezul Bjorn Ulvaeus, chitarist şi compozitor al trupei ABBA

1945 – S-a născut Stu Cook, basist american cunoscut graţie colaborării cu trupa Creedence Clearwater Revival.

1917 – S-a născut Ella Fitzgerald, First Lady of American Jazz.