21 februarie în muzică

Celine Dion a ajuns pe primul loc în topul single-urilor din Marea Britanie cu ‘My Heart Will Go On’.

2009James Blunt concertează la Bucureşti în cadrul unui concert inclus în turneul de promovare a albumulului ‘All The Lost Souls’.

2008 – O expertă în calculatoare a primit doi ani de închisoare pentru că îl urmărea pe Chester Bennington, de la linkin Park. Devon Townsend lucra la un laborator secret din New Mexico, unde folosea un soft pentru a-l localiza pe Bennington. Ea a recunoscut că i-a accesat mailul şi voicemailul şi a obţinut fotografii personale.

2002Elton John a acuzat industria muzicală că exploatează tinerii cântăreţi. El a declarat că sunt prea mulţi artişti mediocri, care nu fac niciun bine talentelor reale.

2001Robbie Williams a fost atacat şi dat jos de pe scenă, în timpul unui concert din Stuttgart, Germania. Atacatorul a fost arestat şi dus la o clincă de psihiatrie.

1998Celine Dion a ajuns pe primul loc în topul single-urilor din Marea Britanie cu ‘My Heart Will Go On’.

1987Ben E. King a ajuns pe primul loc în top UK cu single-ul ‘Stand By Me’. Deşi lansat în 1961, cântecul a ajuns să fie popular după ce a fost inclus pe coloana sonoră a filmului ‘Stand By Me’.

1961 – Trupa The Beatles a susţinut trei concerte într-o zi: la Cavern Club, Cassanova Club şi Litherland Town din Liverpool.

1945 – S-a născut Paul Newton, Uriah Heep.

1933 – S-a născut Nina Simone (Eunice Wayman), cântăreaţă de blues.